Lucrări complexe de demolări

come home to quality
it's that simple

we-build-demolari-dezafectari-featured

Lucrări complexe de demolări

We-Build este specializată în lucrări complexe de demolări.

Având în dotare echipamente speciale pentru demolare (foarfece de mare putere și utilaje specifice), se asigură timpi foarte reduși în execuția lucrărilor și cu recuperare de materiale, adică recuperarea materialelor reciclabile (în principal fier). Astfel, We-Build este un partener care oferă mai mult decât lucrări de demolări, oferă lucrări care implică economii importante de timp și bani.
We-Build asigură servicii de demolări, excavații, terasamente, decopertări și dezafectări inclusiv transportul materialului rezultat din lucrările de demolare, decopertare sau dezafectare.
Demolările implică numeroase riscuri, de aceea este necesară o calificare specială a personalului implicat în aceste operațiuni, astfel încat structurile vecine, rețelele de energie electrică, gaze sau alimentări cu apă să nu fie afectate în procesul de demolare.

Un aspect important este și curățenia în urma demolării, având în acest sens și colaboratori specializați pe acest sector, asigurând astfel servicii complete pâna la curățarea locului pentru a putea fi valorificat, fară nici o grijă din partea proprietarului.

ADRESĂ

Scorțarilor nr. 15/25
Cluj-Napoca, Cluj

ORAR

09:00 AM – 05.00 PM
Luni – Vineri

CONTACT